Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Çalhanoğlu: Geçen sene bonservisim elimdeydi. Galatasaray alabilirdi, alamadılar!

Düzenleyen:
Hakan Çalhanoğlu: Geçen sene bonservisim elimdeydi. Galatasaray alabilirdi, alamadılar!

SPOR Haberleri

İnter'in milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'la ilgili yine ilgi çekici açıklamalar yaptı. Her fırsatta Galatasaray sevgisini dile getiren ve Sarı-Kırmızılı taraftarın bir gün takımda görmek istediği 28 yaşındaki orta saha, "Geçen sene Galatasaray'ın elinde koz vardı. Bonservisim benim elimdeydi. Alamadılar, başkan değişti. Bu sene zor" dedi.

TiviBu Spor'a özel bir röportaj veren Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray konusunda şunları söyledi:

"FATİH TERİM'İ ASLA KIRAMAM"

"Geçen sene Galatasaray'ın elinde koz vardı. Bonservisim benim elimdeydi. Alamadılar, başkan değişti. Bu sene zor. İki yıl daha sözleşmem var. Eğer biri beni arasa, kimi kıramam? Fatih Terim'i asla kıramam. Birisi beni ikna edebilirse tek kişi Fatih Terim'dir. Üzerimde emeği çok, bana değer gösteren, zor zamanımda yanımda olan Fatih Terim'dir."

"Çocukluğum Galatasaray ile kupa kazanmanın hayaliyle geçti. Bizim arkadaşlarımız, bizim ailemiz hepsi Galatasaraylı, insan ister istemez hayal ediyor o formayı giymeyi. Geçen sene öyle bir şey vardı, temas kuruldu. Ama bu sene ve seneye olmayacağını düşünüyorum kontratım var, ondan sonrasında taraftarlar ümitlenebilir. Sözleşmem bitecek, her şey açık olacak. Onlar takımlarını desteklesinler. Biz Cimbomluyuz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...