Fransız kulübü Uruguaylı kalecinin peşinde! Muslera gidiyor mu?

Düzenleyen:
Fransız kulübü Uruguaylı kalecinin peşinde! Muslera gidiyor mu?

SPOR Haberleri

Urugaylı yıldız eldiven Fernando Muslera için ilk teklifini Elmas döneminde yapan Ligue 1 ekibi, Özbek’in seçilmesinin ardından isteğini yineledi. İkilemde kalan yönetim, kararı Muslera’ya bıraktı...

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray’ın efsaneleri arasına şimdiden adını yazdırmayı başaran Fernando Muslera’yı, Rennes transfer etmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor’dan Doğan Alemdar’ı renklerine katan Fransız ekibi bu sefer de gözünü Uruguaylı file bekçisine çevirdi. Rennes’in, Muslera için sarı kırmızılılarla ilk temasını Burak Elmas döneminde gerçekleştirdiği öğrenildi. Ancak hem sezonun devam etmesinden dolayı hem de seçim yapılacağından Aslan net bir cevap vermedi. Dursun Özbek’in ikinci defa başkan seçilmesinin ardından ise Rennes, menajerler vasıtasıyla isteğini yeniledi.

ÜCRETİ ÇOK YÜKSEK

Tam on bir yıldır Galatasaray’ın kaleciliğinin yanı sıra kaptanlığını da yapan 36 yaşındaki başarılı file bekçisi taraftarların en sevdiği isimlerin başında yer alıyor. Ayrıca tecrübesi ve performansıyla da ön plana çıkıyor. Diğer taraftan ise Muslera bu sezon Avrupa’da yer almayan Cimbom’da 2,5 milyon avroluk yıllık ücretiyle en fazla kazanan oyunculardan birisi durumunda. Yönetim ise artıları ve eksikleri değerlendiriyor. Büyük bir ücret yükünden kurtulmak mı; bir efsaneyi kaybetmek mi sorusu kafaları kurcalıyor. Sarı kırmızılılar Rennes’den resmî teklifin gelmesi durumunda kararı Muslera’nın kendisine bırakacak.

İLK TEMAS GERÇEKLEŞTİ

Rennes’in sportif direktörü Florian Maurice, hem Doğan Alemdar’a yardımcı olacak hem de takıma tecrübe katacak bir kaleci aradıklarını Fransız basınına açıkladı. Maurice ayrıca Muslera için ilk teması gerçekleştirdiklerini, alternatif olarak ise Sommer ve Mandanda’nın da gündemlerinde olduğunu söyledi.

YAŞAYAN EFSANE

Fernando Muslera, yabancı oyuncular arasında kırılması zor bir rekora imza atarak şu ana kadar Galatasaray formasıyla tam 421 resmî maçta forma giydi. 37 bin 789 dakika sahada kalan Muslera bir de penaltıdan gol attı.

Fransız kulübü Uruguaylı kalecinin peşinde! Muslera gidiyor mu?

RIERA VEDA ETTİ

Öte yandan Galatasaray’ın yardımcı antrenörlerinden Albert Riera, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu. İspanyol futbol adamı “Sevgili Cimbom! 2011 yılında bu harika kulübe futbolcu olarak geldim ve 11 yıl sonra antrenör olarak ayrılıyorum. Eminim bir gün tekrar buluşacağız” dedi.

KAZIMCAN TAMAM!

Galatasaray, Eyüpspor’un Altay’dan transfer ettiği Kazımcan Karataş’ı iki yıllığına kiraladı. Sarı kırmızılılar, İstanbul ekibine ise Alpaslan Öztürk’ü kiralık verdi. Eyüpspor’un gelecek sezon Süper Lig’e çıkması durumunda 19 yaşındaki sol beki geri çağırma hakkına sahip olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...