Serdar Dursun için Mallorca'dan 5 milyon euroluk dev teklif!

Düzenleyen:
Serdar Dursun için Mallorca'dan 5 milyon euroluk dev teklif!

SPOR Haberleri

Serdar Dursun için La Liga'dan 5 milyon euroluk teklif geldi iddiası! Sarı-lacivertlilerde sezonu 15 golle tamamlayan ve A Milli Takım'ın yeni golcüsü olan "Yerli Zlatan" için İspanya'nın Mallorca kulübü Fenerbahçe'ye 5 milyon euro bonservis önerdi.

"Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt’tan bonservis ödemeden kadrosuna kattığı Serdar Dursun, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Bundesliga 2'de 27 kez ağları sarsarak kral olan, sarı-lacivertlilerde sezonu 15 golle tamamlayan ve Milli Takım'ın as forvetlerinden olan tecrübeli golcüye, La Liga'dan talip çıktı.

Devre arasında Lazio'dan kiralanan Vedat Muriç'in takımına dönecek olması sonrası forvet arayışlarına giren Mallorca, milli forvete kanca attı ve Fenerbahçe'ye 5 milyon euro bonservis önerdi."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...