Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Yılmaz transferinde Eintracht Frankfurt ile Beşiktaş arasında yeni pürüz!

Düzenleyen:
Rıdvan Yılmaz transferinde Eintracht Frankfurt ile Beşiktaş arasında yeni pürüz!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın milli yıldızlarından Rıdvan Yılmaz'ın Eintracht Frankfurt'a neden bir türlü imza atamadığı ortaya çıktı... 21 yaşındaki sol bek için Bundesliga ekibiyle büyük ölçüde anlaşan Siyah-Beyazlılar'ın Almanlar'dan istediği peşinatı bir türlü alamaması nedeniyle transfer yeniden krize girdi. Frankfurt yöneticileri daha önce de son anda fiyat kırarak transferin geleceğinin tehlikeye atmıştı.

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın 4 milyon euroluk bonservisini peşin isterken, Eintracht Frankfurt buna yanaşmıyor.

Alman ekibi ödeme planıyla ilgili geri adım atmazsa, Rıdvan'ın transferi gerçekleşmeyebilir.

Avrupa'da top oynamayı çok isteyen Rıdvan Yılmaz'ın bu transfer suya düşerse büyük motivasyon kaybı yaşayacağı biliniyor.

Siyah-Beyazlı taraftarların bir bölümü de "Rıdvan'ı madem satamadınız 2023'te bitecek sözleşmesini uzatın" şeklinde görüş belirtmeye başladı.

Siyah-beyazlılar sözleşmesi 2023’te bitecek olan 21 yaşındaki milli futbolcu için Alman kulübüyle el sıkışmıştı. Ancak günler önce yapılan bu anlaşmaya rağmen henüz resmi imzalar atılmadı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ödeme konusunda aşamadığımız yerler var. Bunları toparlamaya çalışıyoruz. Rıdvan altyapıdan gelen bir futbolcumuz. 6,5 milyon euroyu bu çocuk bir şekilde kasamıza getiriyor."

demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...