Andrea Pirlo'nun Karagümrük'teki yardımcıları kimler? Teknik ekip belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Andrea Pirlo'nun Karagümrük'teki yardımcıları kimler? Teknik ekip belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

VavaCars Fatih Karagümrük, İtalyan teknik adam Andrea Pirlo ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı... Bugün top başı yapan İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi, dünyaca ünlü İtalyan antrenörün 7 kişilik teknik ekibini tanıttı. İşte Pirlo'nun Karagümrük'teki yardımcıları...

Eski İtalyan Milli futbolcu olan Roberto Baronio, İtalya U18 ve U19 millî takımları ile Brescia ve Napoli U19 takımlarında teknik direktörlük yaptı. 2020-21 sezonunun başında Juventus’ta Andrea Pirlo’nun ekibine dahil oldu.

İtalya A Milli takımının eski atletik performans antrenörü olan Paolo Bertelli, bunun yanı sıra Juventus, Chelsea, Roma, Fiorentina, Sampdoria ve Udinese gibi çeşitli takımlarda çalıştı.

Kaleci Antrenörü Nicola Pavarini Brescia, Livorno, Reggina, Siena, Lecce ve Parma gibi takımların kalesini korudu. Juventus’ta A Takım’ın ardından altyapıda ve İtalya genç millî takımlarında baş kaleci antrenörü olarak çalıştı.

İtalya A Millî Takımı’nda 12 yıl boyunca maç analistliği tecrübesi bulanan Antonio Gagliardi, geçtiğimiz sezon Juventus’ta Andrea Pirlo’nun ekibine dahil oldu.

Ciserano, Amicale ve son olarak Feralpi U-19 takımının teknik direktörlüğünü yapan Mauro Bertoni, bu sezondan itibaren Andrea Pirlo’nun ekibinde Karagümrük’te çalışacak.

Ülkemizde Galatasaray, Gençlerbirliği, Bucaspor, Başakşehir ve son olarak 3 sezondur formamızı terleten eski futbolcumuz Alparslan Erdem, bu sezon Andrea Pirlo’nun ekibinde Karagümrük’te yardımcı antrenör olarak çalışacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...