Japon futbolcu Maya Yoshida'dan Trabzonspor paylaşımı! Görüşmeleri ifşa etti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Japon futbolcu Maya Yoshida'dan Trabzonspor paylaşımı! Görüşmeleri ifşa etti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Schalke 04, Sampdoria'nın Japon stoperi Maya Yoshida'yı kadrosuna kattı. 33 yaşındaki futbolcu transferi Alman kulübünden önce açıklayan ve Trabzonspor'u reddettiğini yazan gazeteci Fabrizio Romano'ya "Sen nerden biliyorsun, Trabzonspor'la görüştüğümü karıma bile söylememiştim" diye espri yaptı. Yashida'nın böylece bir ara Trabzonspor'la görüştüğü de ortaya çıktı.

Trabzonspor'un görüştüğü isimlerden birinin de Japon stoper Maya Yoshida olduğu orta çıktı... Stopere tecrübeli bir isim arayan teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibi, İtalya pazarından isimlerle görüşmeye devam etti. Daha önce Stefano Denswil'i Serie A'dan transfer eden son şampiyon, bu yaz da Sampdoria'nın stoperine talip oldu.

TÜRK BASININDA HİÇ İSMİ ÇIKMADI

Maya Yoshida ismi bugüne kadar Türk medyasında hiç yazılmadı. 33 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'la görüştüğünü kendisi açıkladı. Japonya Milli Takımı'nın kaptanı olan Yoshida, Bundesliga'ya geri dönen Schalke 04 ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferi Alman kulübünden önce açıklayan ve Trabzonspor'u reddettiğini yazan gazeteci Fabrizio Romano'ya "Sen nerden biliyorsun, Trabzonspor'la görüştüğümü karıma bile söylememiştim" diye espri yaptı. Yashida'nın böylece bir ara Trabzonspor'la görüştüğü de ortaya çıktı.

CAN BOZDOĞAN SCHALKE KAMPINDA

Beşiktaş'ın geçen yaz Schalke 04'ten kiraladığı Can Bozdoğan, Alman ekibinin sezon öncesi kampında... Trabzonspor'un bonservisini almak istediği genç orta saha oyuncusunun geleceği belirsizliğini koruyor. Beşiktaş da taraftarın benimsediği gurbetçi futbolcu için Schalke 04 ile masaya oturmuştu.

Japon futbolcu Maya Yoshida'dan Trabzonspor paylaşımı! Görüşmeleri ifşa etti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...