Beşiktaş neden Bandırmaspor'dan Keny'yi transfer ediyor? Sürpriz hamlenin sebebi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş neden Bandırmaspor'dan Keny'yi transfer ediyor? Sürpriz hamlenin sebebi belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın sürpriz transfer hamlesi Philippe Keny, imzayı atmak üzere... Bandırmaspor'un 23 yaşındaki Senegalli forvetinin Siyah-Beyazlılar'a transferi "neden?" sorusunu da beraberinde getirmişti. Georges-Kevin N'Koudou'nun sözleşme feshi nedeniyle ortaya çıkan forvet eksiği Keny ile giderilecek.

Bu yaz hücum hattını Wout Weghorst, Cenk Tosun ve Jackson Muleka gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş, Güven Yalçın'ın Genoa'ya transferinin ardından 4. forvetini kadroya katma planları yapıyordu.

Ancak Keny, Güven'in yerine değil Georges-Kevin N'Koudou'nun yerine alındı. Fransız sol kanat oyuncusunun sözleşme feshi nedeniyle ortaya çıkan forvet eksiği Keny ile giderilecek.

N'Koudou, Beşiktaş'a geldiği günden beri toplamda 285 günü sakat olarak geçirdi.

2019 yazında Tottenham Hotspur'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan ve ertesi yaz 4.5 milyon euroya tapusu alınan 27 yaşındaki futbolcu güven vermiyor. Sürekli sırıtan N'Koudou'nun kalan 1 sezondaki alacakları ödenerek sözleşmesi feshedildi.

Siyah-beyazlılar, Keny için Bandırmaspor’a 900 bin euro bonseris bedeli ödeyecek. Ayrıca bir sonraki satıştan yüzde 20 pay Bandırmaspor’a verilecek.

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael’in ısrarı sonrasında bu transfere hız verdi. Yönetim, bu hafta içerisinde Young Boys’un kapısını yeni bir teklifle çalacak. Bu kez teklifin bonuslarla 3 milyon euro seviyesinde olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...