Kim Min-jae Fenerbahçe'ye 1 sezon için gelmiş! Sözleşme detayını Ali Koç açıkladı...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kim Min-jae Fenerbahçe'ye 1 sezon için gelmiş! Sözleşme detayını Ali Koç açıkladı...

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin Napoli'ye 18 milyon euroya sattığı Güney Koreli stoper Kim Min-jae meğer zaten 1 sezon için gelmiş! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İtalyan kulübünün serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna kattığı Kim Min-jae'nin ayrılık sürecini anlattı.

Güney Koreli futbolcu Kim Min-jae’nin ayrılış sürecini anlatan Ali Koç, “Kim Min-jae bize geldiğinde Fenerbahçe’ye 1 sene için gelmek istediğini sonra Fransa oradan da Premier Lig’e gitme hayalini söylemişti. 11 gün çıkış maddesini müzakere ettik. Daha önceki kulübü Premier Lig’den teklif gelmesine rağmen vermediği için bizimle yaptığı en büyük pazarlık çıkış maddesiyle ilgiliydi. Kafasına koyduğu planı uyguladı ve gitti. Özel bir oyuncu ve karakter. Sahada her şeyini verdiğini gördünüz. İşine olan saygısı örnek. Onun ayrılma kararı maddi açıdan katkı sağlasa da planlarımızı bozdu. 2 stoper aldık. İkisi hocamızın talebi doğrultusunda Santos’ta beraber oynadılar. Biri Flamengo’ya biri de Marsilya’ya gitti. İnşallah aynı başarıyı burada da gösterirler” diye konuştu.

MESUT ÖZİL KONUSU...

Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen ve Başakşehir’e transfer olan Mesut Özil hakkında da konuşan Ali Koç, “Mesut Özil ile yollarımızı ayırdık. İstenmeyen bir durumdu. Ne büyük hayallerle geldi. Futbol dinamik bir dünya. Bazen hesaplarımız gerçekleşmeyebiliyor. Pereira zamanında oynadı oynamadı sakatlık geçirdi. İsmail hoca geldi yine sıkıntı yaşadık. Sonuç olarak istediğimizi yapamadık. Dünya tarihinde Türk olup bu kadar büyük başarı sağlamış Türk kimliğin iyi taşımış iyi bir Fenerbahçeli kıymetli bir isim. Transferi çok heyecan oluşturdu ama olmadı. Oturduk konuştuk belli yerde mutabık kaldık. Başakşehir’in yolunu tuttu. İnşallah orda başarılı olur. Kendisine teşekkür ediyorum. Bazı kanallarda ‘hocalarla problemi yok Ali Koç ile şahsi problemi var’ deniyor. Mesut varsa oynar diye bir dünya yok. Hocaların istediğini yerine getiren oyuncular oynar. Geçmişi için Mesut’u getirmedik. Olmadı tutmadı. Canı sağ olsun. Allah yolunu açık etsin” açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...