Beşiktaş'ta son dakika Emirhan İlkhan gelişmesi... Yönetim 18 yaşındaki futbolcuyu ikna edemedi!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş'ta son dakika Emirhan İlkhan gelişmesi... Yönetim 18 yaşındaki futbolcuyu ikna edemedi!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş yönetimi ile Emirhan İlkhan arasında yapılan "sözleşmeni düzeltelim, ücretine zam yapalım" görüşmesinden sonuç çıktı. Torino'ya gitmeyi kafasına koyan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu, salı günü İtalyan ekibiyle antrenmana çıkacak!

Emirhan İlkhan ile Beşiktaş yönetimi bugün kritik bir toplantı gerçekleştirdi. 

Serie A ekiplerinden Torino'nun, 4.5 milyon Euro'luk serbest kalma ücretini ödeyerek transfer etmek istediği 18 yaşındaki orta saha, Beşiktaş'tan koptu! Genç futbolcuyu kalması için ikna etmeye çalışan yönetimin son çabası sonuçsuz kaldı.

EMİRHAN İLKHAN TORİNO'DAN KAÇ PARA ALACAK?

Torino’nun teklifi sonrası siyah beyazlılar Emirhan’ın sözleşme şartlarında iyileştirme gitmek istedi. Fakat yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Transferin tamamlanması halinde Torino, Beşiktaş’a 4,5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Ayrıca Emirhan İlkhan’ın bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin %20’si siyah beyazlı kulübe verilecek.

Torino ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan 18 yaşındaki oyuncu, yıllık 600 bin Euro ücret alacak.

Beşiktaş'ta son dakika Emirhan İlkhan gelişmesi... Yönetim 18 yaşındaki futbolcuyu ikna edemedi!

MENAJERİ ESKİ BASKETBOLCU MİRSAD TÜRKCAN

Emirhan'ın menajerliğini Türk basketbolunun unutulmaz ismi Mirsad Türkcan yapıyor. Bu transferi de Türkcan ayarladı...

Genç futbolcu dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Kulübümle olan sözleşmeme imza atarken, yurt dışından uygun bir teklif gelmesi halinde belirli bir meblağ karşılığı ayrılabilmem için anlayış göstermelerini rica ettim. Süreç sonunda transferim olur ya da olmaz, bilemiyorum. Ancak bu durumun benim için de ne kadar zor bir süreç olduğunu paylaşmak istiyorum. Eğer yurt dışına gidersem, Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım."

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...