Dries Mertens transferi için Hamsik devrede! Trabzonspor'a dünya yıldızı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Dries Mertens transferi için Hamsik devrede! Trabzonspor'a dünya yıldızı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Napoli'den ayrılan ve boşa çıkan Belçikalı yıldız forvet Dries Mertens, Trabzonspor'la görüşme halinde... İtalyan basınında çıkan haberlere göre; 35 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor, Salernitana ve Royal Antwerp kapışıyor.

Trabzonspor transfer haberleri.... 9 yıllık Napoli macerası sona eren Mertens'in ismi bir ara ciddi şekilde Beşiktaş'la da anılmış ancak futbolcu Napoli'de kalmayı tercih etmişti.

ABDULLAH AVCI'DAN MERTENS AÇIKLAMASI

Trabzonspor geçen yaz Napoli'nin unutulmaz orta saha oyuncusu Marek Hamsik'i transfer etmiş, "bitik" denilen Slovak yıldız şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. Hamsik'in Mertens'le Trabzonspor konusunu telefonda görüştüğü iddia ediliyor.

Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı Süper Kupa maçı sonrası Mertens iddiaları Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya sorulmuştu. Avcı ise şunları söylemişti:  

"Mertens kariyeri ve oyunculuğuyla çok büyük bir oyuncu. Bizim için ekonomik anlamda ulaşılabilir bir oyuncu gibi gözükmüyor."

Geçen sezon Napoli ile 37 maça çıkan Mertens, 13 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...