Alexander Sörloth için geri sayım! Fenerbahçe santrfor transferinde gaza bastı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Alexander Sörloth için geri sayım! Fenerbahçe santrfor transferinde gaza bastı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'de herkes golcü transferine kilitlendi... İki stoper ve bir sol bek alan Sarı-Lacivertliler, golcüsünü de bulup rahatlamak istiyor. Fenerbahçe'nin santrfor adayları 3'e indi...

Fenerbahçe'nin santrfor adayları Alexander Sörloth, Aaron Boupendza ve Alassane Plea...

Yeni transfer Joao Pedro'nun maça çıkmadan sakatlanması nedeniyle golcü transferine hız verildi.  Adaylar arasında önceliğin Sörloth'ta... Yeniden masaya oturulan Plea ve Ali Koç'un gözdesi Boupendza alternatif isimler.

SÖRLOTH 10 MİLYON EURO

Trabzonspor'da gol kralı olan Norveçli santrfor Sörloth, 2. Türkiye macerasına Fenerbahçe formasıyla başlayabilir. Bundesliga ekibi RB Leipzig, kadrosunda düşünmediği 26 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro bonservis istiyor.

Kesinlikle pazarlığa yanaşmayan Almanlar'ın Fenerbahçe'den başka müşterisi de yok.

Kim Min-jae'nin satışı ve Szalai'nin olası satışı Fenerbahçe'nin elini güçlendirdi. Alexander Sörloth'un tapusuyla birlikte alınması bekleniyor.

NİHAT KAHVECİ'DEN SÖRLOTH YORUMU

Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Sörloth'u alma konusunda geç kaldığına vurgu yaparken olası başarısızlıktaki senaryoyu da açıkladı.

NutSpor'da yorum yapan Nihat Kahveci'nin sözleri şöyle;

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, golcü sözü verdi. Bir çok isim konuşuluyor.. Taraftar da bir rahatlasın. Eğer forvet gelmezse, bu sene şampiyonluk elde edilemezse bunun telafisi yok. Bu sadece Jesus’a yazmaz. Çünkü 1 yılık sözleşmesi var ve gider. Kalıcı olan Fenerbahçe. Şampiyonluk gelmezse Başkan Ali Koç da gider. Kiev maçında Fenerbahçe iyi oynadı ama Joao Pedro 10 gün önce gelmeli ve sahada olmalıydı. Sörloth’u alacaksan Şampiyonlar Ligi maçları için almalıydın. Fenerbahçe’nin maddi ve manevi olarak Şampiyonlar Ligi’ne ihtiyacı vardı."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...