Galatasaray'da Nelsson ikilemi! Danimarkalı stopere teklifler var

Düzenleyen:
Galatasaray'da Nelsson ikilemi! Danimarkalı stopere teklifler var

SPOR Haberleri

Torino’nun ardından Sevilla’nın da yakından ilgilendiği Victor Nelsson, Aslan’ın elindeki savunma sigortası. İspanyol ekibine sıcak bakan başarılı oyuncu, çok cazip bir teklif gelirse satılacak.

Cimbom’daki transfer hareketliliği devam ediyor. Kadrosuna Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakçı, Leo Dubois, Kâzımcan Karataş, Haris Seferovic ve Fredrik Midtsjö takviyesi yapan sarı kırmızılılar Marcao (12 milyon avro), Mustafa Muhammed (250 bin avro-kiralık) ve Mbaye Diagne’yi (Bedelsiz) de göndermişti. Orta saha ve forvet bölgesine yeni takviyeler yapması gündemde olan Aslan’da yeni ayrılıklar da olabilir. Ki bu da sürpriz gibi. O isim de Victor Nelsson...

25 MİLYON AVRO

Satışı düşünülmeyen Danimarkalı stoper için Torino’nun ardından Marcao’yu alan Sevilla da devrede. Mukavelesinde 25 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunan oyuncu için şu ana kadar 10 milyon avroları bulan teklifler görüldü ama kibarca teşekkür edildi. Rakamın daha da yukarılara çıkması durumunda sarı kırmızılı yönetimin masaya oturabileceği belirtiliyor. Nelsson’un da Sevilla’nın teklifine sıcak bakması transfer ihtimalini güçlendiriyor.

Galatasaray'da Nelsson ikilemi! Danimarkalı stopere teklifler var
Arsenal’in yıldızı Lucas Torreira

TORREIRA'DA EL GÜÇLENDİ

Galatasaray’ın orta saha için liste başında bulunan Arsenal’in yıldızı Lucas Torreira’da olumlu gelişmeler var. Fernando Muslera’nın da devreye girdiği Uruguaylı Torreira konusunda istekli olan diğer kulüp Roma devreden çıktı. Böylece Aslan’ın eli güçlendi. Futbolcunun da Galatasaray’da oynamaya sıcak bakması yönetimi rahatlattı. Pazarlıklarda sona gelindi. Orta sahanın güncel piyasa değeri 20 milyon avro. Ve sezon sonunda mukavelesi bitiyor. Cimbom da 26 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelini 5 milyon avro civarında bir rakama bitirmek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...