Arnaud Lusamba Alanyaspor'da! 3 yıl önce denenmiş, beğenilmemişti...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arnaud Lusamba Alanyaspor'da! 3 yıl önce denenmiş, beğenilmemişti...

SPOR Haberleri  / İHA

Alanyaspor geçen sezon Fransa 2. Ligi'nde Amiens SC forması giyen Kongolu orta Arnaud Lusamba'yı transfer etti. Akdeniz ekibi, 25 yaşındaki futbolcuyu 3 yıllığına renklerine bağladı.

Son olarak Fransa 2. Lig ekiplerin Amienz forması giyen orta saha oyuncusu Arnaud Lusamba, Alanyaspor’a imza attı. 25 yaşındaki Fransız futbolcu ile 3 yıllık mukavele imzalandı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Lig başlamadan transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde Fransa’dan Lusamba’yı transfer ediyoruz. Lusamba 3 yıl önce yine kulübümüze gelmişti. O zaman kısmet olmamıştı. Şimdi kulübümüzle 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Takip ettiğimiz önemli ve değerli bir oyuncu. Kulübümüze çok fayda sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah kazasız belasız sakatlık geçirmeden faydalı işler yapacağına inanıyoruz. Aramıza hoş geldin Lusamba” dedi.

3 YIL ÖNCE BEĞENİLMEMİŞTİ

Alanyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Lusamba, “Başkanımızın da dediği gibi 3 sene önce buraya gelmiştim. Bugün burada tekrar buluşuyoruz. Burada olduğum için çok mutluyum, taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...