Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea'ye 70 milyon Euro'luk sol bek! Marc Cucurella'yı da alan Londra devi transferde atağa kalktı

Düzenleyen:
Chelsea'ye 70 milyon Euro'luk sol bek! Marc Cucurella'yı da alan Londra devi transferde atağa kalktı

SPOR Haberleri

Chelsea'nin İspanyol sol beki Marcos Alonso, Barcelona'ya transfer olmak üzere... Katalan devi 31 yaşındaki futbolcu için Chelsea ile anlaştı. İspanyol basınına göre imzalar atılmak üzere...Chelsea, Brighton'dan İspanyol sol bek Marc Cucurella'yı transfer etti.

Chelsea Kulübü, 24 yaşındaki futbolcuyla 6 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Transferin mali detayları açıklanmasa da İngiltere basınında Chelsea'nin Cucurella için bonuslarla 62 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü. Bonuslarla birlitke bu rakam 70 milyona ulaşabilir.

Barcelona altyapısında yetişen Cucurella, Eibar ve Getafe'de oynadıktan sonra geçen yıl Brighton'a transfer oldu.Geçen sezon Brighton formasıyla 38 maça çıkan Cucurella, birer gol ve asist kaydetti.

Rüdiger, Lukaku, Christensen ve Marcos Alonso'nun ardından takımdan ayrılması beklenen İspanyol sağ bek Cesar Azpilicueta'nın sözleşmesi 2024'e kadar uzatıldı. Kaptan takımda kaldı...

Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Dortmund'dan eski öğrencisi Pierre Emerick Aubameyang'ı istediğini açıkladı. Gabonlu golcü geçen sezon Arsenal'den ayrılıp Barcelona'ya imza atmıştı.

Lille'in 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Everton'a transfer oldu. Senegalli orta saha 30 milyon euro... Everton ayrıca PSG'den Gana Gueye'yi de istiyor.

AS Roma'nun Fransız orta saha oyuncusu Jordan Veretout, Marsilya'da... 29 yaşındaki futbolcu 2020'de 17 milyon euroya transfer edilmişti, 15'e satıldı.

Sevilla Brezilyalı yol bek Telles'i Manchester United'dan satın alma opsiyonuyla kiraladı. Fernando ve Marcao'dan sonra Galatasaray forması giymiş 3. isim La Liga ekibinde...

Borussia Mönchengladbach, Fransız forvet Alassane Plea'nın sözleşmesini 2025'e kadar uzattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki Plea'nın sezon sonu bitecek sözleşmesinin 30 Haziran 2025'e kadar uzatıldığı duyuruldu.

Kariyerinde Olimpik Lyon, Auxerre ve Nice'te oynayan Plea, 2018'de Borussia Mönchengladbach'a transfer oldu.

Sözleşmesinde bir yıl uzatma opsiyonu da bulunan Plea, Almanya ekibinde çıktığı 143 karşılaşmada 47 gol attı, 30 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...