Alanyaspor Sporting'den Idrissa Doumbia'yı kiraladı

Düzenleyen:
Alanyaspor Sporting'den Idrissa Doumbia'yı kiraladı

SPOR Haberleri

Alanyaspor transferde atağa kalktı... Dün Arnaud Lusamba'yı açıklayan Akdeniz ekibi bugün de Idrissa Doumbia duyurdu... Turuncu-Yeşilliler bu yaz 8. transferine imza attı.

Alanyaspor, Portekiz'in köklü kulübü Sporting'den 24 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Idrissa Doumbia'yı 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, son günlerde transferlerin hız kazandığını söyledi.

Dün Lusamba'yı kadrolarına kattıklarını hatırlatan Çavuşoğlu, "Bugün Sporting Lizbon'dan Doumbia'yı bir yıllığına kiraladık. Kendisi hazır bir oyuncu. Hem teknik ekibimizin hem de transfer komitemizin takip ettiği, istediği bir oyuncuydu. Camiamıza hayırlı olsun. Faydalı olacağına, takıma katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu. Her iki taraf için de hayırlı olsun." dedi.

FİLDİŞİ SAHİLİ MİLLİ OLAMADI

Fildişi Sahilli futbolcu Idrissa Doumbia ise Alanya'da kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Doumbia, Spor Toto Süper Lig'de mücadele edeceği için heyecanlı olduğunu belirterek "Daha önce burada oynayan Borja ile konuştum. Bana kulüple ilgili çok güzel şeyler söyledi. Alanyaspor'da olduğum için mutluyum. Çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

Alanyaspor daha önce  Mert Yusuf Torlak, Zinedine Ferhat, Jure Balkovec, Erencan Yardımcı, Cem Çelik, Yunus Bahadır, Oussama Targhalline ve Arnaud Lusamba transferleriini açıklamıştı.

Alanyaspor Sporting'den Idrissa Doumbia'yı kiraladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...