Son Dakika Fenerbahçe haberi... UEFA'dan Dinamo Kiev cezası!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son Dakika Fenerbahçe haberi... UEFA'dan Dinamo Kiev cezası!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

UEFA, Fenerbahçe'ye Dinamo Kiev maçındaki olaylar nedeniyle 1 maç kısmi seyircisiz oynama ve 50 bin Euro para cezası verildiğini açıkladı.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında kale arkası tribünde yer alan bir grup Fenerbahçe taraftarı, Dinamo Kiev'in ilk golü sonrası Rsuya Devlet Başkanı Vladimir Putin lehine tezahüratlarda bulunmuştu.

UEFA'nın konuyla ilgili başlattığı soruşturma tamamlandı. Fenerbahçe'ye Dinamo Kiev maçındaki olaylar nedeniyle 1 maç kısmi seyircisiz oynama ve 50 bin Euro para cezası verildiği açıklandı.

NE OLMUŞTU?

Kadıköy'de oynanan maçta Ukraynalı futbolcu Buyalski 57'de attığı gol sonrası tribünlere hareket yapınca tansiyon yükseldi. Fenerbahçe taraftarları bir anda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin lehine bağırmaya başladı. 

Ertesi gün Fenerbahçe Kulübü yaşananların münferit bir olay olduğunu ve Fenerbahçe'yi savaş yanlısı gösterme çabalarının anlamsız olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Ardından Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi konuyla ilgili açıklamalar yaptı ve özür beklediklerini söyledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise özür dilemeyeceklerini belirtti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...