Rachid Ghezzal: Son ana kadar savaşan Beşiktaş izletmeye devam edeceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Rachid Ghezzal: Son ana kadar savaşan Beşiktaş izletmeye devam edeceğiz

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Rachid Ghezzal Beşiktaş formasıyla kritik goller atmaya devam ediyor... Kayserispor'u 90+6'da yıkan Cezayirli yıldız Beşiktaş'ın sezona 3 puanla ve moralli başlamasını sağladı. Ghezzal, "Son ana kadar savaşan Beşiktaş izletmeye devam edeceğiz" dedi.

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, sezonun ilk hafta maçında Kayserispor'u yıkan isim oldu. Siyah-Beyazlılar 2 puan kaybetmek üzereyken ceza sahası dışından nefis bir gol atan 29 yaşındaki futbolcu takımına 3 puanı getiren isim oldu.

90+6'da attığı golle Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan Ghezzal, maçtan sonra yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Gerçekten çok önemli bir galibiyet aldık. Kayserispor çok güçlü ve topla iyi oynayan bir takım. Bu galibiyet çok önemliydi. Bu tür maçlarda konsantrasyon gerekiyor. Biz de bunu sonuna kadar yaptık, sürekli savaştık. Çok mutluyum. Golü attığım için ekstra mutluyum. Son ana kadar savaşan Beşiktaş izletmeye devam edeceğiz."

"Sezonun ilk maçı ve yeni oyuncularımız var. İlk defa bir resmi maçta Wout ve Jackson ile oynadım. Alışmamız zaman alacak. Birbirimizi tanıyıp bazı şeylerin otomatikleşmesini bekleyeceğiz. Kolay değil."

Rachid Ghezzal: Son ana kadar savaşan Beşiktaş izletmeye devam edeceğiz

ROMAİN SAİSS: BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM

Beşiktaş'ın Faslı Maldini'si Romain Saiss ise taraftara özgüler yağdırdı:

"Atmosfer harika! Taraftarımızla ilgili olumlu şeyler duymuştum. Sahada oynarken desteği hissetmek harikaydı. Kariyerimde çok iyi atmosferler gördüm ama burası bambaşka! Böyle bir taraftar görmedim. Her maç bu taraftarın olacağını düşünmek heyecanlandırıyor.

Zor bir galibiyet oldu. İyi oynayan bir takıma karşı mücadele ettik, iyi savaştık. En önemlisi 3 puanı almaktı. Özgüven kazanmak adına galibiyet önemliydi. Daha iyiye gideceğiz."

Rachid Ghezzal: Son ana kadar savaşan Beşiktaş izletmeye devam edeceğiz

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...