Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Valerien Ismael transfer istedi... Kayserispor maçının ardından yönetime mesaj!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Valerien Ismael transfer istedi... Kayserispor maçının ardından yönetime mesaj!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 1-0 kazandıkları Kayserispor maçının ardından kadro derinliğine işaret etti. Fransız çalıştırıcı, "Mümkün olan en kısa sürede kadro derinliğimizi daha da geliştirmek istiyoruz" sözleriyle yönetime mesaj gönderdi.

Beşiktaş yeni sezona kritik bir 3 puanla başladı. Siyah-Beyazlılar evinde Kayserispor'u mağlup ederken teknik direktör Valerien Ismael'in pres yapan takımı Beşiktaş taraftarlarına alışık olmadıkları bir futbol izletti. Kartal maçı 90+6'da Ghezzal'in attığı golle kazanırken kulübesinin zayıflığı dikkat çekti. Valerien Ismael de maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda bu konuya dikkat çekti:

GOLÜN SON DAKİKADA GELMESİ...

"Zor bir maç oldu. Sezonun ilk maçı, duyguların da karmaşık olduğu bir maçtı. Maçın geneli inişli çıkışlıydı. Zaman zaman kontrol bizdeydi, zaman zaman rakipteydi. İkinci yarı daha iyiydik, domine ettik. Daha çok fırrsat bulduk. Takım çok iyi mentalite gösterdi. Son dakikalarda golü bulduk. Taraftara teşekkür ederim, golü son dakikalarda bulmuş olabiliriz ama bu bizim mentalitemizi gösterir."

"Josef'in sakatlığı devam ediyor, Welinton sakatlandı, Emirhan gitti ve sürpriz oldu. Çözümler üzerinde çalışıyoruz. Mümkün olan en kısa sürede kadro derinliğimizi daha da geliştirmek istiyoruz.""Ben geldiğimden beri futbolcularımız çok çalışıyor. Herkes elinden gelenin en iyisini veriyor. Hoca bir tarafta, futbolcular bir tarafta değil. Hepimiz aynı gemideyiz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...