Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucas Torreira: "3 gündür kebapçıya götürüyorlar bu akşam da döner istiyorum"

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Lucas Torreira: "3 gündür kebapçıya götürüyorlar bu akşam da döner istiyorum"

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Uruguaylı Lucas Torreira ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atan Torreira daha sonra açıklamalarda bulundu. Torreira, “Buraya gelmekten çok mutluyum. Ailemle üzerine düşündük. Nando Muslera ve menajerim çok yardımcı oldu. Bu kararı aldığım için çok mutluyum" dedi.

Galatasaray haberleri... Taraftarlarla ilgili de konuşan Uruguaylı futbolcu, “İnanılmaz bir destek vardı. Bununla ilgili konuşmalar olduktan sonra sosyal medyada taraftarlar benimle konuşmaya başladı. Ailemle ve sevdiklerimle bile iletişime geçmeye başlamışlardı. Bu kararı alırken onların da payı oldu. Kendimi çok iyi hissettim. Üzerimde giydiğim formadan gurur duyuyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bu kulübe geldiğimden beri çok iyi insanlarla tanıştım. Bana çok yardımları dokundu. Şehre, kulübe ve takım arkadaşlarıma alışacağım. Onlarla antrenmana çıkmayı dört gözle bekliyorum. Son maçı izledim. Çok önemli ve güzel bir başlangıçtı. Burada tarih yazmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerine yer verdi.

KEBAP SÖZLERİ GÜLDÜRDÜ

GS TV'de Mertens konuşurken araya giren Torreira "Kebap istiyorum kebap" diyerek espriyi patlattı. Uruguaylı ardından "3 gündür kebapçıya götürüyorlar bu akşam da döner istiyorum" dedi.

ANTALYASPOR MAÇINI NASIL BULDU?

“Maç çok heyecanlıydı. Penaltı düdüğünde heyecanlandım ve kaygılandım. Nando kurtardığında ben de kendimi tutamadım ve bağırmaya başladım. Kendisi harika bir insan, büyük bir kaptan ve kulübün efsanesi. Onunla birlikte çalışacağımızdan dolayı çok mutluyum.”

Lucas Torreira: "3 gündür kebapçıya götürüyorlar bu akşam da döner istiyorum"

LUCAS TORREİRA KİMDİR?

Kariyerine sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı kaptanı Fernando Muslera gibi ülkesinin Montevideo Wanderers takımında başlayan Torreira, 2014'te İtalya temsilcisi Pescara'ya katıldı. Bir sezon sonra Sampdoria'ya geçen 26 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, 2018'de 26 milyon pound bonservis bedeliyle İngiltere'nin Arsenal takımına transfer oldu.

Uruguay Milli Takımı'nın formasını 39 kez giyen Torreira, 2020-2021 sezonunu İspanya'nın Atletico Madrid, 2021-2022 sezonunu ise İtalya'nın Fiorentina takımlarında kiralık olarak geçirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...