Jorge Jesus 3-3'lük Ümraniyespor maçında sonra ne dedi?

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jorge Jesus 3-3'lük Ümraniyespor maçında sonra ne dedi?

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe Süper Lig'de 2022-23 sezonuna 3-3'lük Ümraniyespor beraberliğiyle başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenen Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, ilk Süper Lig maçında ummadığı bir skorla karşılaştı. 67 yaşındaki çalıştırıcı buna rağmen "Fenerbahçe iyi bir yolda" dedi.

Jorge Jesus, 3-3'lük Fenerbahçe - Ümraniyespor maçının ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"İstediğimiz sonucu alamasak da izleyenler için iyi bir maçtı. 3 gol attık ama maalesef 3 gol yedik.  Normalde takımımız defansif duran toplarda iyi ama bugün istediğimizi yapamadık. Rakibin de hakkını vermek lazım. Kornerlere iyi çalışmışlar. Fenerbahçe iyi bir yolda."

Jorge Jesus 3-3'lük Ümraniyespor maçında sonra ne dedi?

NE DEDİLER?

ALİ KOÇ: YOL KAZASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç stat çıkışında şunları söyledi:

"Bu bir yol kazası. Panik olacak hiçbir şey yok, bu başlangıç hayırlı olabilir. Takımımıza ve hocamıza sonuna kadar güveniyoruz.

Size soruyorum penaltı mı? Dışarıda geldi. Hakem zaten sıkıntılı bir isim. Yöneten kadro iyi değildi. Her golde VAR'a gidildi. Her maçta çok fazla duruldu. Burada iki Avrupa maçı oynadık, hakemleri gördünüz. Bir 90 dakikada bu kadar hata olmaz."

MAXİ GOMEZ AÇIKLAMASI

"Hoca gelmeden 4-5 oyuncu istiyordu. Buraya geldikten sonra fikri değişti, fırsatlar çıktı. Bizim camiada orta yol yok. Yine eleştiri var. Hocamız güveniyorum. Panik yapmamalıyız."

"İmza atmadan isim açıklamayız. Maxi Gomez diyorsunuz, bugüne kadar bize neler yakıştırıldı! Sadece bize de değil, diğer takımlara da! Kamuoyu transfer istiyor değil. Bu yumurta-tavuk meselesi. Bazı medya mensupları, menajerlerle iş yapıyor.

"Forvet en pahalı pozisyon. Maddi sıkıntı olunca, istediğinizi yapamazsınız. Transferin son döneminde çok farklı şeyler oluyor. Biz de onu bekliyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...