Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener canını zor kurtardı

Fener canını zor kurtardı

SPOR Haberleri

Sarı lacivertliler karşısında taş gibi bir takım buldu. Valencia'nın penaltısına Glumac cevap verdi. Valencia Kanarya'yı bir daha öne geçirdi. Gheorghe ile eşitliği sağlayan Ümraniye Mrsic'in penaltısıyla üstünlüğü yakaladı. Uzatmada Berisha Fener'i ipten aldı

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe tam 5 sezon sonra bir kez daha lige puan kaybıyla başladı. 2017-18’de Göztepe’yle 2-2 berabere kalarak sezonu açan sarı lacivertliler bu sefer, tarihinde ilk Süper Lig maçına çıkan Ümraniyespor’a Kadıköy’de hem de iki kez öne geçtiği karşılaşmada 2 puan kaybetti. Henüz 1. dakikadaki Ümraniye atağı aslında olacakların habercisi gibiydi ama Geraldo’ya Altay’ın mani oluşu ve taraftarın coşkusu gerçeği gölgeledi.

BAŞA BAŞ MÜCADELE

Kadıköy’ün atmosferiyle saldıran Fenerbahçe, 16’da Avounou’nun ceza sahasında eline çarpan topla penaltı kazandı. Yaşar Kemal Uğurlu, VAR incelemesiyle beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Valencia, 19’da ağları havalandırdı: 1-0. Ancak Ümraniye, 29’da Glumac’ın kafasıyla tabelayı eşitledi: 1-1. Ev sahibi cesur rakibi karşısında ilk yarıyı Valencia’nin 45+3’teki golüyle üstün kapamayı başardı: 2-1.

BERISHA KURTARDI

Fenerbahçe’nin ikinci yarıda oyunu koparmasını bekleyenler tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadı. 54 ve 55’te Serkan Kırıntılı, Emre Mor’a set çekerken, Ümraniye gaza geldi. 67’de Gheorghe, kornerden gelen topa yaptığı gelişine vuruşla skoru eşitledi: 2-2. Fenerbahçe henüz bu şoku atlatamamıştı ki, 70’te Onur, ceza sahasına girerken Peres’in müdahalesiyle yerde kaldı. Atışı kullanan Mrsic, Kadıköy’de kâbusu yaşattı: 3-2. 90+2’de Berisha takımı ipten aldı: 3-3.

TELAFİ EDECEĞİZ

Sezona üç puanla başlamak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Bugün (dün) ana hedefimizin yani ligin ilk maçına çıktık. Fenerbahçe'nin şampiyonluklara dönmesi hedefimiz. İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk, olmadı. Taraftarımızı mutsuz ettik. İki puan bıraktık. Daha ilk maçı oynadık, bu kaybı telafi ederiz" sözlerini kullandı.

REKABETÇİ LİGDEYİZ

"Ümraniyespor, taktiksel anlamda disiplinli bir takım olduğunu gösterdi. Süper Lig rekabetçi bir lig, 3 puan almak hiçbir maçta kolay değil. Bize çıkaracakları tüm zorluklara hazırdık" diyen Portekizli çalıştırıcı, "Takımım genel anlamda istediklerimi yerine getiremedi. Taraftarın verdiği büyük desteğe minnettarız. Her maç bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...