Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Valerien Ismael: Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Valerien Ismael: Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş zorlu Alanyaspor deplasmanında 0-3 öne geçtiği maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. 37'de 10 kişi kalmasının yanı sıra teknik direktör Valerien Ismael'in oyuna müdahaleleri Siyah-Beyazlı taraftarın tepkisini çekti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Süper Lig'in 3. haftasıdna 3-3 berabere kaldıkları Alanyaspor maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Fransız teknik adam 2. yarıya 3 değişiklikle başlamıştı. Ghezzal, Salih ve Nkoudou çıkarken oyuna Boyd, Necip ve Montero girdi. Ismael çok konuşulan bu değişiklik için şunları söyledi.

GHEZZAL'İ NEDEN ÇIKARDI?

"Maça iyi başladık. Kontrol bizdeydi. Gereksiz bir durum oluştu. Geçen haftada bir kırmızı kart oldu, bu hafta da. Bu kabul edilemez! Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı. Biz kendi kendimize yaptık. Kendi kalemize gol ve penaltıyla..

"3-1 öndeyken 10 kişi kalınca oyun başka bir yere geçti, ondan sonra oyunu tutma konusu devreye girdi. Değişikliklerin 2'si taktik, 1'i sakatlıktan oldu. İkinci yarı itibarıyla daha diri oyunculara ihtiyaç duyduk. 10 kişi kalınca hem merkezden hem de kenardan ortalarla geldiler, biz merkezi tutmak istedik ve ortaları engellemek istedik. Biz bunu 2. gole kadar çok iyi yaptık. Çok çok üzgünüz. İyi başlamamıza rağmen bu sonuç bizi çok üzdü. Ghezzal sakatlıktan ötürü çıktı."

Valerien Ismael: Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...