Dursun Özbek emin: Şampiyon olacağız

- Güncelleme:
Dursun Özbek emin: Şampiyon olacağız

Spor Haberleri

Bütün kulüplerin zor bir ekonomik süreçten geçtiğini söyleyen G.Saray Başkanı “Para pul bulunur önemli olan sevgi iklimini yakalamak” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneğinin (1905 GSYİAD) düzenlediği ‘Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreninde konuştu. Kulübü girdiği mali zorluklardan çıkarmak vaadiyle göreve geldiklerini söyleyen Özbek “Özellikle çok daha önce yapılan Bankalar Birliği anlaşmasını sonlandırmak üzere geldik. Ülkemizin yaşadığı ekonomik zorluklar, yükü biraz daha ağırlaştırıyor” dedi. 

ZORLUKLARI BİLİYORUZ

Ancak bu tabloyu bilerek göreve talip olduklarını ve üstesinden geleceklerini söyleyen Özbek “Para pul bir şekilde bulunuyor. Bu zorlu süreçten çıkmamızda en önemli ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberlik, sevgi iklimi… Eğer bunları sağlarsak söz verdiğimiz gibi şampiyonluğa da ulaşacağız” dedi. Özbek oyuncuların kenetlendiği fotoğrafı çok beğendiğini söylerken “Şampiyonluk fotoğrafı da görür müyüz” sorusuna “Elbette görürüz” cevabını verdi.

ICARDİ'DEN KÖTÜ HABER

Antrenmanda topuk pası verirken sakatlanan Icardi’nin adalesinde ikinci derece kas hasarı ve zorlanma tespit edildiği belirtildi. Yıldız oyuncunun aralık sonunda oynanacak İstanbulspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...