Fenerbahçe'de Pedro şoku... Lisansı donacak

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Pedro şoku... Lisansı donacak

Spor Haberleri

Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Pedro’nun bu sezon geri dönüşü zor. Sarı lacivertliler lisansını askıya almayı planladığı golcünün yerine stoper bakıyor.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Dünya Kupası sebebiyle liglere verilen arada hazırlık maçlarıyla formunu korumaya çalışan Fenerbahçe’de sakatlık şoku yaşanıyor. Rayo Vallecano ile karşılaşan sarı lacivertlilerin 3-1’lik galibiyeti Joao Pedro’nun sakatlığıyla gölgelendi. Aldığı darbeyle sol ayak bileği dönen Brezilya asıllı İtalyan oyuncu sahayı sedyeyle terk ederken gözyaşlarına hâkim olamamıştı. Önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacak 30 yaşındaki golcünün bu sezon yeniden forma giymesi zor görünüyor.

SAVUNMA TAKVİYESİ

Yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe, yaşanan bu krizi fırsata çevirmek için hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, Pedro’nun lisansını askıya alıp kontenjanda açılacak yeri stoper transferi için kullanmayı hedefliyor. Pedro’yla ilgili nihai karar sağlık heyetinin vereceği rapor sonrası netlik kazanacak olsa da, stoper arayışları hızlanmış durumda. Savunmaya takviye isteyen Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda temaslarda bulunan sarı lacivertliler en kötü ihtimalle Lemos’u listeye alacak. 

SINIRLAYARAK OLMAZ

Türkiye’de uygulanan yabancı kuralını doğru bulmadığını her fırsatta dile getiren Jorge Jesus, “Yabancı sınırı olmasaydı Türk futbolunun gelişmesi anlamında daha iyi olurdu” dedi. Portekizli, “Bu tarz sınırlamalar, Avrupa ve dünya futbolunun en üst liglerinde yok. Suudi Arabistan ve Türkiye gibi liglerde var. Bence bu ülkelerde futbol bu yüzden gelişmiyor” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...