Fransız kulübü Fenerbahçe'nin kapısını çaldı! Ferdi Kadıoğlu'na 10 milyon Euro...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransız kulübü Fenerbahçe'nin kapısını çaldı! Ferdi Kadıoğlu'na 10 milyon Euro...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu bu sezon sergilediği performansla parmak ısırtıyor. Başarılı futboluyla Avrupa devlerinin de dikkatini çeken Kadıoğlu için Rennes, Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro'luk teklifle geldi. Sarı lacivertlilerin beklentisi ise en az 20 milyon...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sezona Jorge Jesus önderliğinde başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'de ve Avrupa'da oynadığı futbolla büyük beğeni toplarken, birçok genç isim de Jesus ile birlikte yükselişe geçti. Önceki sezonlarda gösterdikleri performansı katlayan isimler, Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarında.

RENNES KAPIYI ÇALDI

Takvim'in haberine göre; UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta bulunan Rennes, Ferdi Kadıoğlu için sarı lacivertlilerin kapısını çaldı. Yıldız futbolcunun başta İtalyan kulüpleri Inter ve Napoli olmak üzere çok sayıda Avrupa takımının transfer listesinde yer aldığı iddia edildi.

Rennes, sezon başında Koreli stoper Kim Min-jae için Fenerbahçe ile görüşmüştü. Fransız ekibinin bu kez Ferdi için kapıyı çaldığı ve genç yıldız için 10 milyon Euro'luk teklif yaptığı ifade edildi.

FENERBAHÇE'NİN BEKLENTİSİ EN AZ 20 MİLYON EURO

İddiaya göre; Fenerbahçe miktarı çok az bulduğu için teklif hiç düşünmeden geri çevirdi. Yönetimin şu anda Ferdi Kadıoğlu için beklentisinin en az 20 milyon Euro seviyelerinde olduğu belirtiliyor.

Bu sezon hem Fenerbahçe'de hem de Milli Takım'da çok önemli bir çıkış yakalayan 23 yaşındaki futbolcunun sezon bitmeden gönderilmesine de yönetim tarafından sıcak bakılmıyor. Genç yıldızın 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...