Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yerli oto mühendisleri sağlam yetişiyor

Yerli oto mühendisleri sağlam yetişiyor

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’nin dört bir yanından lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan 13 Türk takımı, kendi tasarladıkları ve ürettikleri araçlarıyla Londra’da gerçekleştirilecek Shell Eco-marathon Avrupa yarışması kapsamında 24 ülkeden toplam 166 takım ile “en az enerjiyle en uzun mesafeyi” katedebilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: Türkiye olarak küresel yarışmaya 13. defa katılıyoruz ve son 3 yıldır Eco-marathon yarışmasını Türkiye’de TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) ve OİB (Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği) iş birliği ile yürütmekten büyük heyecan duyuyoruz. Öğrencilerimizin inovasyon ve teknoloji alanındaki gelişimini görmek bizleri çok mutlu ediyor. İleride hepsinin yerli otomobil gibi Türkiye için önemli teknoloji ve inovasyon projelerinde rol alacağına inanıyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...