Markada Renault modelde Egea dedik

Markada Renault  modelde Egea dedik

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv Distribütörleri Derneğinin (ODD), markaların başarılarını ödüllendirmek ve sektöre yeni hareket katmak amacıyla organize ettiği “ODD Satış ve İletişim Ödülleri” töreni, önceki gece düzenlendi.

ALİ ÇELİK

Sektörün en başarılı marka ve çalışmaları ödüllerini aldı. “Satış” ve “İletişim” kategorilerinde toplam 18 dalda ödül verildi. En çok satılan otomobil ve hafif ticari araç markası Renault oldu. ODD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu “Ekonomik belirsizlikler ve dalgalanmalar, 2018 yılında sadece otomotiv sektöründe değil tüm sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerimizin yönetim kapasitesini zorladı. İçerisinde bulunulan süreci gerek ekonomimiz gerekse sektörümüz açısından dengelenme süreci olarak görüyoruz. Bu süreç içerisinde kamunun da öngörülü davranarak vermiş olduğu destekler çok değerli. Otomotiv, birçok sektörü etkiliyor olmasıyla da önemli bir konumda” dedi.

YERLİLER ZİRVEYİ BIRAKMADI
En Çok Satılan Otomobil Markası: Renault
En Çok Satılan Otomobil-Hafif Ticari Araç Markası: Renault
En Çok Satılan Otomobil Modeli: Fiat Egea
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli: Ford Transit
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası: Ford
En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası: Mitsubishi

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...