Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Günlük kiralama sektörü 2019 için gayet olumlu

Günlük kiralama sektörü  2019 için gayet olumlu

T-Otomobil Haberleri

Geçen sene yaşanan ekonomik dalgalanmanın etkilerinin bu yılda devam etmesini bekleyen kiralama sektörü, filo adetlerinde küçülme ön görüyor.

ALİ ÇELİK

Konuyla ilgili açıklama yapan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün ise sektörde bardağa dolu tarafından bakanlardan. Tangün, Türkiye’nin geçtiğimiz yıl turizmde rekorlarla dolu bir sezonu geride bıraktığını ve ağırlıklı olarak bireysel kiralama alanında hizmet veren şirketlerinin dört katı üzerinde büyüme sağladığı ifade ederek “2018’de yurt dışından gelen misafir sayısında yüzde 60 artış kaydetti. Turizm sektöründeki büyümenin 2019 da devam etmesini ve özellikle yurtdışı talebinin çok yüksek olmasını bekliyoruz. Turizmde kırılacak yeni rekorlara bağlı olarak bizler de büyümemizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki beş yıllık süreçte günlük kiralama sektörünün büyümesini devam ettirmesini ve bizim büyümemizin sektörün üç dört kat üstünde olmasını bekliyoruz. Öte yandan, Türk Hava Yolları (THY) iş birliğimiz ve UEFA Avrupa Ligi sponsorluğumuzla Türkiye’ye yabancı ziyaretçi çekmeyi sürdürüyoruz. Bakü’de gerçekleşecek final müsabakası öncesi 5-6 Şubat tarihlerinde UEFA Kupası’nı İstanbul’a getireceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...