Motobike Istanbul kapılarını açıyor

Motobike Istanbul kapılarını açıyor

T-Otomobil Haberleri

Motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en önemli etkinliği Motobike Istanbul, 21 - 24 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 11. kez sektörün buluşma noktası olarak kapılarını açacak.

ALİ ÇELİK

Açılış 27. Dönem Milletvekili, Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Kenan Sofuoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek. Önde gelen motosiklet markalarının lansmanlarının gerçekleşeceği fuarda, bu yıl da ziyaretçiler yeni modelleri ilk kez görme fırsatını yakalayacaklar. Bu yıl fuarda yer alan markalar ise şöyle; Royal Enfield - Ural, Honda, Yamaha, Borusan-BMW, Ducati, KTM - Husqvarna, Harley Davidson, Bajaj - Kuralkan, Triumph, Yuki, Depar, Citycoco,  Kral Motor, Falcom, Elektro wind, Arora, Moto gusto, Polaris, SYM - Indian, Küba Motors, Asya - Hero, Volta Motor, CF Moto Türkiye, Anlas - Pirelli ve Mondial.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...