HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Shell ve İŞKUR’dan 1 yılda bin 44 kadına istihdam

Düzenleyen: /
Shell ve İŞKUR’dan 1 yılda bin 44 kadına istihdam
Shell, İşkur, Haber

T-Otomobil Haberleri

Shell & Turcas’ın, Mart 2018’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı himayelerinde, İŞKUR iş birliği ile sektörde bir ilke imza atarak başlattığı ‘Shell’de Kadın Enerjisi’ projesi, birinci yılında hedefinin üzerinde istihdam oluşturdu ve 1.044 kadına iş imkânı sağladı.

ALİ ÇELİK

Akaryakıt sektöründe bir ilke imza attıklarını vurgulayan Shell & Turcas CEO’su Felix Faber “İŞKUR iş birliğiyle yürüttüğümüz, bayilerimizin de gönülden sahiplendiği ‘Shell’de Kadın Enerjisi’ projesi kapsamında 5 yılda 5 bin kadına istihdam sağlama sözünü verdik. Şimdiden 1. yıl hedefimizin üzerinde rakamlara ulaştık” dedi. Kadın çalışanlarının olduğu istasyonlarda hizmet kalitesinin arttığını, müşteri memnuniyetinin de yükseldiğini vurgulayan Faber şöyle devam etti: İstasyonlarımızda kadın çalışan sayısının artması ile verimliliğimiz ve hizmet kalitemiz arttı. Bu da istasyonlarımızı ziyaret eden misafirlerimizin memnuniyetine son derece olumlu şekilde yansıdı. ‘Shell’de Kadın Enerjisi” projesimiz, 2018 yılının Ekim ayında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kadın istihdamı kategorisinde ‘Örnek Şirket’ ödülüne layık görüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...