1,6 dizel otomatik seçeneğine kavuştu

1,6 dizel otomatik seçeneğine kavuştu

T-Otomobil Haberleri

Ülkemizde benzinli versiyonu ile büyük beğeni toplayan Hyundai’nin yeni B-SUV modeli Kona, 1,6 litre dizel 7 ileri DCT şanzıman kombinasyonuyla, 137.500 TL’den başlayan fiyat etiketine satışa sunuldu.

ALİ ÇELİK

Düzenlenen tanıtım organizasyonunda konuşan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker “Geçtiğimiz sene mayıs ayında turbo benzinli motoruyla satışına başladığımız KONA modelimizin bugün de 1,6 litrelik dizel motorlu versiyonunu tüketicilerimizle buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Aynen benzinli versiyon gibi segmentinin en güçlü motoru olan dizel de hem hem performansı hem yakıt ekonomisi hem de Euro 6D normlarını karşılayan düşük emisyon seviyesiyle beklentileri fazlasıyla karşılayacak. Geçtiğimiz yıl sattığımız araçların içerisindeki SUV payımız yüzde 20 seviyesindeydi. Segmentinde liderliğe koşan Tucson’un ardından satışa sunduğumuz KONA dizel sayesinde de SUV pazar payımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
Merakla beklenen otomobili bir road show projesiyle tanıtmak isteyen Hyundai, 40 gün boyunca 40 şehir gezerek toplamda 7.000 kilometre yol katedecek. 12 Nisan’da İstanbul’dan start alan projede KONA 1,6 dizel, Türkiye’nin en kalabalık şehirlerini ziyaret ederek otomobil meraklılarıyla bir araya gelecek ve yüzlerce test sürüşü gerçekleştirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...