Yeni Eagle F1 serisi İddiasını yeniledi

Yeni Eagle F1 serisi İddiasını yeniledi

T-Otomobil Haberleri

Spor otomobil dünyasında önemli başlıklar arasında yer alan lastik konusu, araçların performans değerlerini ciddi derecede etkiliyor. Yarışlarda elde edilen tecrübeler ise günlük hayatta kullanılan araçlara kadar geliyor.

ALİ ÇELİK

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Goodyear, Eagle F1 SuperSport, SuperSport R ve SuperSport RS olmak üzere üç Ultra Ultra Yüksek Performans lastiğinin tanıtımını gerçekleştirdi. İspanya Ascari pistinde organize edilen lansmanda, markanın önde gelen bu performans lastiklerini pistte test etme fırsatı yakaladık. Özellikle frenleme mesafelerinde bizi şaşırtan RS serisi, virajlarda yüksek hızdan kaynaklanan zor tutunma şartlarına da çok iyi cevap verdi. Eagle F1 SS serisinde kullanılan yenilikçi teknoloji ve hamur bileşenleri aynı zamanda araçların kalkış anındaki yüksek stresini asfalta zorlanmadan aktarması bizi şaşırttı.
18 inç ila 21 inç jant çapından, 205 ila 315 mm genişlik ve 45 ila 30 arasında değişen profillere sahip ebatlarla pazara sunulan ürünler, birçok markanın performans odaklı modeli için uygun kullanım seçeneği sunuyor. Volkwagen Golf GTI, BMW M3 ve Mercedes AMG C63 gibi güçlü modellere hitap eden ürün gamı aynı zamanda 670 beygirlere çıkan Ferrari 488 GTB, Porsche 911 GT2 ve GT3 RS versiyonları gibi super sport otomobillerde de tercih edilebiliyor. Lastikler her ne kadar yarış pistlerinde kullanıma uygun tasarlansa da günlük kullanım özellikleri ile dikkat çekiyorlar.
Üretimlerin uzun süreli AR-GE çalışmaları neticesinde gerçekleştiğinin altını çizen Goodyear Lastikleri TAŞ Genel Müdürü Mahmut Sarıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: Goodyear olarak, gelişen ultra yüksek performans lastikleri pazarında iddialıyız. Bu iddiamızı yeni yılın ilk çeyreğinde pazara sunduğumuz ve yine yıl içerisinde farklı ebatlarını tüketicilerle buluşturacağımız Eagle F1 serisinin Ultra Yüksek Performans lastiği Eagle F1 Asymmetric 5 ve Ultra-Ultra Yüksek Performans segmentte yerini alacak Eagle F1 SuperSport, Ea F1 SS R ve RS desenlerimizle bir kere daha güçlendiriyoruz”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...