Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Toyota Corolla ipi göğüsledi

Toyota Corolla ipi göğüsledi

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl dördüncü defa düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışması sonuçlandı.

Ali Çelik
İSTANBUL

Hibrit versiyonu ile birlikte Türkiye’de üretilen Toyota Corolla Sedan, OGD üyesi 74 otomotiv gazetecisinden, toplamda 4170 puan alarak ipi göğüsledi. Finale kalan modeller; tasarım, yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi, fiyat-değer oranı kriterleri açısından, önemli bir sınavdan geçirildi. Toyota Corolla Sedan; Dacia Duster, Ford Focus, Honda CR-V, Mercedes Benz A Serisi, Volkswagen T-Roc ve Volvo XC40  modellerini, aldığı puanlarla geride bırakmayı başardı. Düzenlenen törende ödülünü alan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt “Bütün otomobiller bir emeğin ürünü. Burada yarışan, finale kalmamış olanlar dahil olmak üzere, hepsi çok kıymetli. Birinin seçilmesi gerekiyordu. Bence otomotiv sektörü kazandı” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...