Motorcu Dostu Trafik’te hedef 3.500 sürücü

Motorcu Dostu Trafik’te  hedef 3.500 sürücü

T-Otomobil Haberleri

Aytemiz’in “Motorcu Dostu İstasyon” projesinin bir ileri aşaması olarak “trafikte empati hareketi” söylemi ile hayata geçen “Motorcu Dostu Trafik” sosyal sorumluluk projesinin ilk etabı tamamlandı.

ALİ ÇELİK

2018 yılında başlatılan Motorcu Dostu Trafik projesi, yeni hedeflerle 2019 yılı ikinci fazında başlıyor. İlk etabında, 2 bini aşkın motosiklet sürücüsüne ulaşılarak trafikteki motosiklet ve diğer taşıt kullanıcılarının birbirlerini daha iyi anlaması ve güvenli bir sürüş ortamı sağlanması için birçok etkinlik yapılan projenin, 2019 yılındaki ikinci etabında ise yeni etkinlikler ile bin 500’e yakın motosiklet sürücüsüne ulaşılması planlanıyor. İkinci etabın sonunda toplamda 3 bin 500 kişiye dokunacak olan proje ile trafikte empatinin arttırılması hedefleniyor.
Aytemiz’in yanı sıra Castrol, Unico Sigorta, Yuasa, Suzuki, TMF (Türkiye Motosiklet Federasyonu), MOTED (Motosiklet Endüstrisi Derneği), TMP (Türkiye Motosiklet Platformu) ve MKSF’nin (Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu) desteği ile hayata geçen projesinin ilk fazını geride bıraktıklarını söyleyen Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke “Proje kapsamında destekçilerimizle 2018’de 18 ilde yaklaşık iki bini aşkın kişiye ulaştık. İstanbul’da hazırlanan özel eğitim pistimizde, güvenlik donanımları kullanım bilincinin yükseltilmesi için oluşturduğumuz eğitim programı çerçevesinde yüzlerce sürücüye eğitim verdik. Projemiz hızlanarak ve gün geçtikçe büyüyerek, güçlenerek devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...