Enduro dünyasına Moto Guzzi

Enduro dünyasına Moto Guzzi

T-Otomobil Haberleri

Motosiklet dünyasının bir asra yaklaşan markalarından olan ve Trend Motosiklet’in distribütörlüğünü üstlendiği İtalyan Moto Guzzi’nin enduro sınıfındaki yeni temsilcisi V85 TT, ülkemizde satışa sunuldu.

ALİ ÇELİK

Yepyeni bir şasi üzerine geliştirilen V85 TT’deki “TT” ibaresi, İtalyanca “tutto terreno” yani “tüm yol şartları” anlamına geliyor. Paris-Dakar Rallisi’nin 80’lerdeki efsanevi günlerinden ilham alınarak geliştirilen V85 TT, klasikleşmiş Enduro tasarım özelliklerinin hepsini bir arada sunuyor. Yüksek rüzgâr koruması ve konforlu sürüş pozisyonuyla dikkat çeken motosiklet, 208 kg’lık ağırlığı 830 mm sele yüksekliğiyle dengeli bir sürüş vadediyor. 90 derece açılı, çift silindirli ve 853 cc hacminde kullanılan V motor, 80 HP güç ve 5000 d/dak’da 80 Nm tork üretiyor. 21 litrelik yakıt deposu, 400 kilometreye varan menzili, önde dört pistonlu Brembo fren kaliperleri ve Continental ABS fren sistemi ile dikkat çeken motosiklet yol, yağmur ve arazi olmak üzere üç farklı sürüş modu sunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...