Yeni Sprinter Türkiye’de

Yeni Sprinter Türkiye’de

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’de satışa sunulduğu 1996 yılından beri hafif ticari araçlar sınıfında başarılı satış grafiklerine imza atan Mercedes-Benz Sprinter; Mayıs ayı itibarıyla yenilenerek satışa sunuldu.

ALİ ÇELİK

Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı seçenek yeni Sprinter’da müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni Sprinter Minibüs; ister personel, ister okul aracı olarak, 13+1’den 22+1 kişiye kadar taşıma kapasitesi sunuyor. Yeni Sprinter’da hem ön hem de yolcu bölümü için ayrı klima sistemi, yeni iç yan kaplamalar, arka hoparlörler, her koltuk sırası için USB girişleri ve telefon koyma yerleri ile de konforlu yolculuk deneyimi artıyor.
Arkadan itiş ya da önden çekiş seçenekleri sunulan araçta 9 kademeli tork konvertörlü otomatik şanzıman, ticari araç pazarında önemli bir yenilik olarak dikkat çekiyor. Bu özellik sadece öncen çekiş sistemi ile entegre olurken kendini kanıtlamış 6 ileri manuel şanzıman da seçenekler arasında yer buluyor. Mesafe takip sistemi DISTRONIC, “Aktif Fren Asistanı”, “Aktif Şerit Takip Asistanı” ve yorgunluk uyarısı “ATTENTION ASSIST” gibi elektronik sürüş asistanlarının dikkat çektiği Yeni Sprinter, bu donanımlara ek olarak, kendi kendini temizleyebilen ve görüntüyü iç dikiz aynasına aktaran “Geri Görüş Kamerası”, 360 derece görüş açısına sahip modern park yardımcısı veya silme işlemi esnasında maksimum görüş alanı sunan entegre “Yağmur Tipi Silecek Sistemi” gibi bir çok donanıma yer veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...