Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Formula 1 pisti sporcuları ağırladı

Formula 1 pisti sporcuları ağırladı

T-Otomobil Haberleri

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen “V Weekend Sports” üç günde yaklaşık 100 bin kişiyi aynı noktada buluşturmayı başardı.

ALİ ÇELİK

Spor, wellness, eğlence, kişisel gelişim gibi her türden onlarca eğlence dolu aktivitenin bir arada bulunduğu festivalin son gününde ödüllü yarışmalar büyük ilgi topladı. Anne babaların bebek pusetleriyle katıldığı koşu oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçerken, köpekleriyle birlikte “patili koşuya’’ iştirak edenler arasında da kıyasıya rekabet yaşandı.
Gösterilen alakadan oldukça memnun olduğunu belirten Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak “Bu festival, kapsamıyla Türkiye’de bir ilkti. Ailelerin, gençlerin, çocukların bir arada bulunup hem spor yapmaları, hem de eğlenmeleri sağladığımız için mutluluk duyduk. Amacımız bu tür etkinlikleri her üç ayda yaparak insanların eğlenmesini, ailecek hafta sonunu keyifli geçirmelerini sağlamak. Üç gün süren sağlıklı yaşam ve spor festivalinde genç yaşlı herkes kendi ilgi alanına göre spor branşlarıyla buluştu. Amacımız bunu gelenekselleştirerek çok daha fazla kişiye ulaşmak ve sporun önemini onlara doğrudan aktarmak” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...