Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Renault Grup global hedeflerini yakaladı

Renault Grup global hedeflerini yakaladı

T-Otomobil Haberleri

Fransız üretici, tüm yıl için hedeflerini, yüzde 6 faaliyet kârlılığı elde etmek ve otomobil faaliyetlerinden pozitif nakit akışı oluşturmak üzere teyit etti.

ALİ ÇELİK

Pazar taleplerindeki azalışı göz önünde bulundurarak, 2019 yılı cirosunun geçen yıla yakın olacağını öngören Renault Grup, küresel piyasalarda yaşanan yüzde 7,1 daralmaya rağmen 2019’un ilk yarısında 1,94 milyon adetlik satış gerçekleştirdi. Böylece grubun cirosu 28 milyar 50 milyon avro olurken faaliyet karlılığı yüzde 5,9 oranla 1 milyar 654 milyon avro oldu. Bu rakam geçen yılın aynı döneminde 1 milyar 914 milyon avro olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Renault CEO’su Thierry Bolloré "Beklediğimizden zorlu bir ortamda, Grup planlarına sadık kaldı ve yılın ilk yarısında beklentilerine paralel sonuçlar elde etti. Pek çok yeni modelin lansmanı, rekabetçiliğimizi arttırırken, ekibin mücadeleci ruhu Grubun karlılık hedeflerini teyit etmesine olanak sağladı" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...