Fransa pazarında satış rekoru kırdı

Fransa pazarında satış rekoru kırdı

T-Otomobil Haberleri

Yerli ticari araç üreticilerimizden Anadolu Isuzu ihracat pazarlarındaki başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Fransa pazarında yüzde 6 olan midibüs satış payını son 4 yılda yüzde 33’e çıkarmayı başardı.

ALİ ÇELİK

Öte yandan minibüs segmentinde yine aynı pazarında 2015 yılında yüzde 2’lik paya sahip olan Anadolu Isuzu, 2016 yılında yüzde 16, 2017 yılında yüzde 19’a yükseldiği sınıfta 2018 yılında ise yüzde 41’lik orana ulaşarak ciddi bir rekora imza atmayı başardı. 2019 yılı ilk 6 aylık satış rakamlarına göre de Fransa pazarında en çok minibüs satan marka konumunda olan Anadolu Isuzu, en yakın rakibine ise yüzde 272 fark atarak yeni bir başarı hikâyesi yakalamış oldu. Anadolu Isuzu Ar-Ge merkezinde özellikle Türk mühendisler tarafından geliştirilen modeller Fransa’nın önemli şehirlerinde ve adalarında daha çok tercih ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...