Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Küçük Japon devi showroom’larda

Küçük Japon devi showroom’larda

T-Otomobil Haberleri

Japon üretici Nissan’ın elli senelik mirasa sahip modeli Micra yeni versiyonuyla Türkiye’de görücüye çıktı.

ALİ ÇELİK

1.0 litre 100 PS motor, 5 ileri manuel ve 7 ileri CVT şanzıman seçenekleri ile satışa sunulan araç, dikkat çekici tasarım çizgilerinin yanı sıra, akıllı teknoloji özellikleri ile kendinden söz ettiriyor. Şehir hayatında sürüşü kolaylaştıran Fren Destek Sistemi, Akıllı Şerit Takip Uyarı, Akıllı Çarpışma Uyarı, Sürüş Kontrolü, Çevre Görüş, Kör Nokta, Hareketli Nesne Algılama, Akıllı Şerit Takip, Trafik İşareti Tanıma gibi bir çok güncel sisteme ev sahipliği yapıyor.

MICRA’YA GÜVENİYORUZ
Gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, 2003’ten bu yana Türkiye’de 54 binin üzerinde satış rakamına ulaşan Micra modeline güvendiklerine dikkat çeken Nissan Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri şunları dile getirdi: NISSAN olarak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi otomotiv sektörünü daha güçlü kılmak adına hem modellerimizle hem de servis, hizmet ve gelecek vizyonumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daralan sektöre rağmen bütün dinamizmimizle pazarı geliştirecek adımlar atıyoruz. Bu adımların en yenisi ise Türkiye yollarına çıkardığımız Yeni Micra. Bu yeni modelimiz ile yılsonunda yüzde 3 pazar payı hedefliyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...