Ticaride ilk yerli hibrit Ford Transit Custom PHEV

Ticaride ilk yerli hibrit Ford Transit Custom PHEV

T-Otomobil Haberleri

2020 yılı modeller arasında Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü alan Ford Transit, hibrit motora sahip modeli Custom PHEV’i tanıttı.

ALİ ÇELİK

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisinde görücüye çıkan araç Valencia, Köln ve Londra çalışmalarının ardından, Ford Otosan tarafından Ankara yollarında test edilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün “Otomotiv sanayii önemli bir dönüşüm geçiriyor. Ford Otosan olarak, Türkiye’nin ilk ve tek yerli şarj edilebilir, hibrit elektrikli ticari aracını üretmekten duyduğumuz mutluluk, 2020 Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) Ödülü’nün de sahibi, segmentinde bir ilk olan Custom Plug-In Hybrid modelimizin ülkemizin başkentinde test amaçlı olarak kullanılacak olması ile ikiye katlanıyor. Ford’un “Akıllı Şehirler” vizyonu ile Türkiye’de şehir içi taşımacılığında bir ilki gerçekleştirmekten ve daha çevreci, verimli ve sessiz bir  taşımacılık için kritik rol üstlenecek yatırımlarımız ile ülkemize ve çevreye katkı sağlıyor olmaktan kıvanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...