‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ olmak için 16 model yarışacak

Düzenleyen:
‘Türkiye’de  Yılın Otomobili’ olmak için 16 model yarışacak

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için adaylar belli oldu. İki aşamalı yarışmaya 16 “yeni” model katılacak.

Ali Çelik  - Otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyeleri 9 Mart tarihinde yapılacak ilk oylamada 7 finalist otomobili belirleyecek. İkinci oylama öncesi 8 Nisan tarihinde Intercity İstanbul Park’ta test sürüşü düzenlenecek. OGD üyeleri, 7 finalist otomobili son bir kez daha test ederek son oylamalarını yapacak. Bu yıl yarışmaya katılacak modeller ise BMW 1, 3 Serisi ve 8 Grand Coupe, Citroen C5 Aircross, DS3 Crossback, Kia Ceed, Kia XCeed, Mercedes Benz A Serisi Sedan, Mercedes Benz CLA, Nissan Micra, Opel Corsa, Peugeot 508, Peugeot 2008, Renault Clio, Subaru Forester, Toyota Camry, Toyota RAV4 olacak. Yarışmaya katılan otomobiller bir yıl içinde çıkan ‘yeni’ modeller arasından seçilirken organizasyon Hassan Tekstil ana sponsorluğunda, Bridgestone, Intercity ve Shell Helix co-sponsorluğunda gerçekleşecek. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...