Markalardan seferberlik çağrısı

Düzenleyen:
Markalardan seferberlik çağrısı

T-Otomobil Haberleri

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedavisinde etkili sonuçlar veren aspiratör isimli yoğun bakım ünitesi bir anda gündem teşkil etmeye başladı.

Bunun sebebi ise her gün artan hasta sayısına yetecek miktarda temin edilememesi. Tesla’nın çılgın patronunun “Gerekirse üretiriz” çıkışının hemen ardından McLaren ve Nissan'da aynı açıklamayı yaptı. General Motors, Ferrari ve pek çok marka salgının hızlı şekilde sonlanması ve en az kayıp ile atlatılması adına kolları sıvamaya hazır olduklarını duyurdu. Hatta bu konu hakkında Ford Türkiye’de elini taşın altına koymaya hazır olduğunu açıkladı. Öte yandan tesislerinde 125’ten fazla  3D yazıcısı bulunan Volkswagen cuma günü yaptığı açıklamada coronavirüs hastalığına yakalanan kişiler için gerekli olan aspiratör üretimine başlayacağını duyurdu. Gelen açıklamada firmanın mühendislerden oluşan bir grup kurulduğu, deneme çalışmalarının bittiği ve ekibin prototipleri ortaya çıkardığı yer alırken, Alman marka, bu iş için Skoda'nın da tesislerini kullanmaya başlayacaklarının altını çizdi. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...