Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hyundai’den yeni bir marka IONIQ

Düzenleyen:
Hyundai’den yeni bir marka IONIQ

T-Otomobil Haberleri

Bünyesinde barındırdığı lüks segment araçları Genesis markası ayrıştıran Hyundai, yepyeni bir marka için kolları tekrar sıvadı.

Elektrikli ve hibrit modellerini IONIQ markası adı altında satışa sunmayı planlayan marka, bu isimle dört yılda üç model tanıtacak. Hızla büyüyen ve gelişen elektrikli otomobil pazarında, taleplere daha hızlı cevap vermek için stratejilerini değiştirdiğini açıklayan Güney Kore merkezli üretici, ultra hızlı şarj, konforlu kullanım özellikleri ve geniş iç mekân gibi konularda daha yoğun mühendislik çalışmalarına odaklanacak. Her gün yenilenen teknoloji dünyasını otomotiv endüstrisine entegre etmeye çalışan Huyunda, ülkemiz pazarına geçtiğimiz yıllarda IONIQ Hybrid modeli sunmuştu. Bu model 2018 yılında Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından “Türkiye'de Yılın Otomobili” ödülüne layık görülmüştü. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...