Skoda’nın amiral gemisi güncellendi

Skoda’nın amiral gemisi güncellendi

T-Otomobil Haberleri

Skoda uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen yeni nesil OCTAVIA modelini 299.800 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu.

Ali Çelik İSTANBUL

İçinde bulunduğu sınıfın standartlarını zorlayan Octavia, gerek teknoloji ve tasarım unsurları, gerekse konfor öğeleri rakiplerini biraz terletecek gibi duruyor. Online gerçekleşen tanıtım toplantısına konuşan Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar yeni OCTAVIA’nın tasarım, donanım ve estetik özellikleriyle filo aracı olmanın dışında bireysel müşterilerin ve ailelerin de ihtiyacını karşılayacak iddialı bir otomobil olduğuna dikkat çekerek; “Yaklaşık 1 yıldır eski seride üretim yoktu ve bir süredir bu önemli segmentte müşterilerimize cevap veremiyorduk. Yıl sonu için verdiğimiz sözü yerine getirerek yeni OCTAVIA’yı pazara çok özel fiyatlarla pazara sunduk. Ancak Ocak ayında müşterilerimiz bu fiyatlarla ulaşamayacaklar” dedi. Binek toplam pazarın 610 bin civarında gerçekleşeceğini öngören Başar ayrıca, “ŠKODA olarak yılı 25 binde tamamlamayı hedefliyoruz. Bir sonraki hedefimiz 40 bin ve yüzde 7 Pazar payıyla ilk 5 marka içerisinde olmak” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...