Elektrikli Silence merhaba dedi

Elektrikli Silence merhaba dedi

T-Otomobil Haberleri

Elektrikli motosiklet pazarında 2020’nin son döneminde Avrupa’da liderliği eline alan ve İspanya’da %80 pazar payı ile dikkat çeken, üretim tarafında ise yıllık 10 bin adetlik baraja ulaşan motosiklet markası Silence Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilecek.

Ülkemizde satışa ilk sunulacak elektrikli modeller ise S01 ve S02 olacak. S01; 7kW’lık güçlü motoru ile 100 km/s hıza çıkarken, ekonomik modda 100 km’yi aşan menzili ile şehir içi ulaşım için alternatif oluştururken, S02 ise 1,5 kW ve 7kW’lik iki farklı motor tipi bulunuyor. 1,5 kW’lık motor maksimum 45 km/s hıza çıkabilirken, B sınıfı ehliyet ile kullanılabilecek ve 5,6 kWh kapasiteli pili le 125 km’lik bir menzile sahip olacak. S02’nin bir diğer 7kW’lık motora sahip versiyonu ise 90 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor ve A1 sınıfı motosiklet ehliyeti ile kullanılabiliyor. Bu versiyon 5,6 kWh’lık pili ile yaklaşık 150 km lik menzile sahip. Markanın ayrıca bireysel kullanımın yanı sıra polis, jandarma gibi zorlu şartlara uygun modelleri ve 3 tekerlekli taşımacılık çözümüne yönelik versiyonları da bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...