Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yeni modeller ve bayilik sistemimizle büyüyeceğiz'

'Yeni modeller ve bayilik sistemimizle büyüyeceğiz'

T-Otomobil Haberleri

Pandemi gölgesinde 2020 yılında bireysel ulaşıma eğilim yüzde 40 artarken, toplam trafiğe çıkan motosiklet sayısı 200 bini geçerek son 15 yılın en yüksek plaka kaydı sayısına ulaştı.

Covid-19 riskinden uzak durmak isteyenler iki tekere yönelirken tedarik süreçlerinde yaşanan sıkıntılara karşın pazar hareketli kalmayı başardı. Konuyla ilgili konuşan Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Fiyat politikamızla tüketicinin yanında olmaya, sektörü büyütmeye, yeni kullanıcılar kazandırmaya odaklı çalışıyoruz. 2021 bizim için 360 derece hizmet odaklı bir yıl olacak. Satış sonrasında geçen yıl %31’lik bir büyüme yakaladık. Bu konuda daha iyi hizmet verebilmek adına “Uydu Şube” modeli uygulayacağız, Pilot olarak  Manisa Akhisar’da başladık, yıl içinde Tire, Silifke, Osmaniye, Afyon ve Tokat’ta açılış planlıyoruz. Ayrıca yıl içinde yeni NMAX, D'elight, Tricity 300, bu yıl 20. Yılını kutlayan TMAX, seyahat meraklıları için yenilenen Tracer ailemiz gibi daha birçok yeni modelimizi satışa sunacağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...