Binekte Clio, SUV’da Qashqai

Binekte Clio, SUV’da Qashqai

T-Otomobil Haberleri

İkinci el araç ilanları ile ilgili temmuz raporunu yayınlayan arabam.com, kullanılmış otomobil pazarı hakkında önemli bilgilere ışık tuttu.

Raporda ilk dikkat çeken başlığa göre 150.000 TL ve üzerindeki araçların ilan sayısı artarken bu oranın altındaki araç ilanları bir miktar azaldı. Ayrıca temmuz ayında en çok 2012, 2017, 2016 ve 2015 modeller için ilanlar yayına alınmış durumda. Renault, uzun zamandır olduğu gibi temmuz ayında da %20 ile ikinci el ilanlarda birinciliğini korurken Fiat %17 ile ikinci sıra yeri alırken ardından sırası ile Volkswagen, Ford, Opel, Hyundai, Peugeot, Toyota, Citroen ve Honda yerini aldı. İlanlara model özelinde bakıldığında ise sırası ile Clio, Astra, Megane, Focus, Passat ve Corolla ön plana çıktı. 2.el Arazi/SUV/Pick-up ilanlarının oransal olarak değerlendirmesinde ise en yüksek ilan sayısı, %20 ile Nissan Qashqai’nin olurken onu sırasıyla Dacia Duster, Kia Sportage, Volkswagen Tiguan, Peugeot 3008 ve Chevrolet Captiva izledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...