Otomotiv devi Ford’dan yeni adım: Dönüşüm kiti üretti

Düzenleyen:
Otomotiv devi Ford’dan yeni adım: Dönüşüm kiti üretti

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv devi Ford, klasik araçlar için yeni bir adım attı. Hem klasik hem de elektrikli araç kullanmak isteyenler için dönüşüm kiti üretti. Ford, 1978 modor F-100 için elektrikliye dönüşüm kitini müşterilerine tanıttı. Ayrıca aynı tasarıma sahip yeni elektrikli F100 de üretildi.

ABD’de en çok satan otomobil markalarından olan Ford, elektrikliye dönüş sinyallerini F-150 ile vermişti. Dünya devi yeni dönüşüm kitini müşterilerine tanıttı.

ELEKTRİKLİ VERSİYONUNU SATIN ALABİLECEKLER

Şirket ayrıca 1978 model F-100'ü yeniden tasarlayarak elektrikliye çevireceğini duyurdu. Yani isteyenler retro görünüme sahip bu aracın elektrikli versiyonunu satın alacak. 

Otomotiv devi Ford’dan yeni adım: Dönüşüm kiti üretti

YENİ BİR ADIM ATTI

Ancak Ford klasik araç sevip elektrikliye ilgi duyanlar için önemli bir adım attı. Bu modele uyumlu bir elektrikli motor üretildi ve isteyenler bu dönüştürme kitini satın alarak kendi elektrikli pikap aracını yapabilecek.

TANESİ 3 BİN 900 DOLAR

F-100'ün orjinalinde V8 motor bulunuyordu. Yeni üretilen elektrikli motor ise şirketin Mustang Mach-E GT Performance Edition SUV'da kullandığı versiyonlarıyla aynı. Motorda 281 beygir güç bulunduğu aktarılıldı, dönüşüm için iki adet kullanılması gerekiyor ve aracın toplam gücü 480 beygire yükseliyor. Eluminators adı verilen motorların tanesi 3 bin 900 dolar.

Otomotiv devi Ford’dan yeni adım: Dönüşüm kiti üretti

SPARİŞLERİ VERİLMEYE BAŞLANDI

Heyecan oluşturan bu haberin ardından sipariş süreci de başladı. Yakın zamanda batarya dahil pekçok altyapı elemanının da satışa sunulacağı aktarıldı.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...