Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Honda Civic sedan pazarında dengeleri değiştirecek

Yeni Honda Civic sedan pazarında dengeleri değiştirecek

T-Otomobil Haberleri

İlk kez 1,5 litre VTEC Turbo motorunda LPG seçeneği ile karşımıza çıkan Yeni Honda Civic, 13 Kasım tarihinde 374 bin TL’den başlayan etiketi ile Türkiye’de satışa sunulacak.

ALİ ÇELİK

Honda’nın sedan segmentindeki başarılı temsilcisi olan Civic modelinin 11’inci nesli Türkiye yollarına çıkıyor. Yaklaşık 50 yıl boyunca dünyanın 170 ülkesinde 24 milyondan fazla satış adedine ulaşmayı başaran model, Honda mühendisleri tarafından insana fayda odaklı yaklaşım kapsamında geliştirilmiş. İlk kez 1,5 litre VTEC Turbo LPG’li motor seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunulan yeni Civic Sedan; 13 Kasım 2021 tarihinde 374 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.

Yeni Honda Civic sedan pazarında dengeleri değiştirecek
Yeni Honda Civic 2022

Düzenledikleri lansman toplantısında konuyla ilgili açıklama yapan Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, piyasadaki en güçlü sedan serisine sahip olduklarına dikkat çekerek “Türkiye'deki güçlü varlığımız devam ediyor. Hedeflerimize "Honda ile Gelecek" mottosuyla bir adım daha yaklaşıyoruz. Bizi dünyanın en büyük motor üreticisi yapan, geniş ürün yelpazesi sunan bir mobilite şirketi olmamız. Honda Türkiye olarak ta küresel gelişmeleri yakından takip ediyor ve Türk müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünler sunmaya devam ediyoruz. Yakın zamanda City ve Accord modellerimizi tamamen Türkiye pazarı için geliştirilerek satışa sunmuştuk. Bugün ise Honda’nın elli yıllık mirasından aldığı tecrübe ve itibarı ile yeni Civic Sedan’ı her ihtiyaca uygun bir sedan olarak beğenilere sunuyoruz” dedi.

2021 HEDEFİ 3 BİN ADET
Yıl sonuna kadar 3 bin adet satış hedefi Civic Sedan’ın üretildiği günden bu yana dünya çapında 24 milyondan fazla satış adedi başarısına ulaştığını belirten Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, sunum konuşmasında Türkiye’ye özel LPG versiyonunun da başarısına dikkat çekerek; “Bu alanda Kocaeli’de LPG dönüşümü için yeni bir tesis kurduk. Civic Sedan’ın LPG’li versiyonu Türkiye’de önemli başarı grafiklerine sahip. Yeni Civic Sedan’ın 2021 yıl sonuna kadar 3 bin adet, 2022 yılında da 13 bin adet satmasını hedefliyoruz. Bu satışların yüzde 75’ini Turbo LPG versiyonu oluşturacak” dedi. Kılıçer ayrıca segmentine liderlik eden ve müşterilerin yoğun ilgi gören 10’uncu jenerasyon Civic Sedan’dan da toplam 106 bin satış gerçekleştirdiklerini belirtti.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...